Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2007 14:31 - За "ония отгоре"...
Автор: mom4eto2 Категория: Политика   
Прочетен: 1692 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прекаляват!!!
Днес за пореден път се разбра,че родните депутати гласуват с чужди карти... Журналистите използват думата скандал,но това вече отдавна не е точната дума. Когато един "скандал" се повтаря поне по десет пъти в годината,той вече престава да бъде такъв! Защото не е скандално това,че си позволяват подобна подигравка със системата. Разтърстващото е,че системата не прави нищо,за да пресече подобни нарушения на правилата! А системата са ТЕ...

Ситуацията е толкова абсурдна! Също както положението със синдикатите. Почти повсеместно те са на заплата при работодателя,пред който ние чакаме да защитят правата ни!

Аз не съм запознат с всички механизми в НС,не знам кое как става или поне как е предвидено да става по закон. Знам само това,че депутат е професия! Нека ме поправят ако греша... Но тия хора ходят на работа,взимат заплата! Или поне трябва да ходят,а заплатата със сигурност си я вземат...

Всъщност какви са законите и нима тия хора не подлежат на контрол? Ако все пак законите са налице,защо никой не ги спазва? Нима не са предвидени наказания при нарушение? А това ако не е нарушение,какво е тогава?!

На всеки се е случвало да попадне на Канал 1 в петък предиобед... И лично аз винаги съм се чудел тия хора щом не са на работа дори в деня за парламентарен контрол,ходят ли въобще някога на работа?! Какво правят по цели дни,къде ходят? Дали някой от вас се надява,че си харчат заплатите,карат лични автомобили? Или по-скоро разполагат по усмотрение със служебни пари и коли! Но не по служебни въпроси...

Нека погледнем нещата по такъв начин. В Парламента управляват пари,много пари. НАШИТЕ пари! Доста семпло звучи,но си е така - от там ръководят държавата,"кранчето" е в ръцете им. Там трябва да се ражда благоденствието на нацията. Но не се ражда нищо,поне нищо добро... А средства се влагат и то доста! В една фирма ако има разходи,а няма резултати,т.е. печалби,какво се случва? А Парламента не е фирма... Но нима те не са го превърнали точно в това - в частна фирма?! Само в такава шефът може да идва на работа когато си поиска. Но капиталът си е негов,всичко си е за негова сметка. А ония песоглавци назовали се наши представители,за тях какво?... Кой и какво им дава право да ходят да си гледат частния бизнес,а столовете им в Народното събрание да хващат паяжини?!

Докато "хляба и ножа" са в ръцете на такива хора,добро няма да видим. В мига,в който може да остане безнаказан за магариите си,всеки прави каквото си поиска... Тотална липса на самоконтрол! И тези грозни критики ден след като писах да бъдем по-търпеливи и благосклонни,да погледнем и себе си,а не само да плюем другите... Ами хубаво гледам се - ако не отида на работа,няма да има и пари! А те?! Нека знаят,че ние сме ги избрали,а не Господ. И че изяждат нашите пари. А ние нямаме позиция по въпроса...

Щом закон не ги лови,трябва да има някаква друга земна сила,която да ги принуди ако трябва,да ходят и да си вършат работата,а не да имат пълен кворум,само когато гласуват заплатите си! Тогава разногласия няма,нали... Всички са едно цяло - и управляващи,и "опозиция"... Кавичките са точно на място!!!

При доказана злоупотреба и очевАдно гласуване с картите на лица,които ги няма в залата,председателя не намира за уместно да анулира резултатите! Че то не било трудно да си "народен представител"искам и аз! Докато си пия биричка на плажа,картата да работи за мен! Страхотен личен пример!!! И докога ще я караме така?...

Все пак силно се надявам,че някой ден ще влязат и хора съвестни,които знаят за какво са там - да служат на народа и държавата,а не само на себе си...


Тагове:   отгоре,   ония,


Гласувай:
0



1. анонимен - Завиждам ти на романтичния опти...
26.07.2007 16:18
Завиждам ти на романтичния оптимизъм, изразен в последното изречение. Как според теб в парламента ще влязат съвестни хора, след като юдеомасонската измет се самоизбира? Не знаеш ли механизмите, чрез които се провеждат парламентарни избори? Първо, не можеш да участваш в изборите, без да разполагаш със страшно много пари зад себе си. А е ясно кой държи парите в България- реститутките- евреи, хомосексуалистите, либералите, и демократите (т.е. хомосексуалните евреи на политическото мислене). Как мислиш е възможно тогава в парламента да влезнат съвестни хора.
За смекчаване на песимистичния ми тон ще вмъкна една подсказка- решението на проблема, наречен българско бъдеще, не се състои в парламентарните избори (ако изборите можеха да свалят боклуците от власт щяха да ги забранят). Решението хипотетично се състои единствено в национал-социалистическа революция и изтребление на всички евреи и либерали в България. По списък и за една нощ.
цитирай
2. woozy - Грешна ни е тактиката.......
26.07.2007 16:40
..ето алтернатива.

http://www.youtube.com/watch?v=tVzGM99ZIMQ
цитирай
3. mom4eto2 - За тактиката...
26.07.2007 20:15
Очевидно е грешна,щом не изплуваме,а напротив - става по-зле!

А анонимен #1 явно е много навътре в нещата... Когато някой знае нещо или си мисли,че знае,той искрено вярва,че се е докоснал до истината. А доказателства на практика няма!

Предложението с избиването как да го коментирам... Дори и това да е пътя,аз човек не мога да убия. Жалкото е,че те са готови да го направят! Убиват ни бавно - физически и психически.

Лошо е,когато цялата власт е в ръцете на небългари... Небългари в действията и мислите си,а не по етническа принадлежност или жертва на грешно самоопределение.

Можем да говорим каквото си искаме,но истината е,че тая държава не толерира честните и отговорните,свестния човек няма как да не изпита дискомфорт! Да си заобиколен от несправедливости и нищо да не можеш да направиш,а за надежда да се поправят или възмездие да не говорим!...

Завършил съм поста оптимистично може би несъзнателно - сега и аз не мога да кажа точно защо! Някой ден - това може да значи десетилетия!

Завършвам с лозунга НЕ НА НАСИЛИЕТО! Току виж пък по-вредни се възкачили... В този живот от неволи родината е една,но всеки има шанса да си потърси дома,който е там,където се чувстваш най-добре. А в този смисъл аз не чувствам родината си като свой дом!
цитирай
4. анонимен - kontrolni komisii
11.08.2007 23:10
sazdavaneto na kontrolni komisii v evroparlamenta,koito po zajvka na edin narod da kontrolirat tezi koito sa ovlasteni da opravljvat-eto tova e re6enieto.a ina4e hora sme vseki moje da se izku6i,o6te pove4e 4e prividno te ne kradat.parite koito se sti4at v tehnite smetki idvat ot komisionni.ot blagodarstveni ru6veti,ot ne4istoplatni sdelki ot siv i 4eren desen.ot savokopljvane s mafiata i mnogo drugi nomera.deivid koparfiild njma6e da uspee da srie 2 miliarda taka lovko kakto bsp/dps haiducite.naroda sega e informiran 4e sme dali edva 56miliona,no 6te ima o6te da davame.4esno kazano za razstrel sa,a nie prodaljavame da gi izbirame.ako tova ne e paradoks,kakvo e?
цитирай
5. mom4eto2 - Право казваш!
12.08.2007 00:15
Но да гният в затвора доживот виновните за мизерията на милиони. И комисии разни я ги спрат, я не... Те си правят сметката, че като станат мултимилионери после да става каквото ще. Като Р. Овч. - хванаха го уж в разни далавери, че и не само той и какво?... Ами точно нищо! Дори и да го извадят от политиката, няма да умре гладен човечеца.

Аз ей това не мога да разбера... Как умишлено ще държат цяла държава на ръба на мизерията. А пари има! Тия милиарди... Няма да живеем като германци, ама това хората да броят стотинките и да си правят сметката дали ще има за хляб не е човешко! Може би единственото обяснение да ни държат така е, защото гладния и простия се управляват по-лесно. Ако не се борим ежедневно за биологичнто си оцеляване, ще мислим и за други неща и едва ли щяхме да ги изтърпим 20 години. А сега хорицата смазани отвсякъде... Не могат да си позволят да излязат и 2 дена на стачка, щото после трябва да ядат камъни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mom4eto2
Категория: Политика
Прочетен: 159743
Постинги: 26
Коментари: 238
Гласове: 5783
Архив